Zadzwoń

+48 664 435 988
+48 501 890 099

Polski

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest BM Relocation Services z siedzibą ul. Wiktorska 78 lok. 4, 02-582 Warszawa [tel: +48 501 890 099, e-mail: info@bmrelo.com];

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji otrzymanego zamówienia (usługi), na podstawie art. 6 ust 1 pkt a/b/c.

3) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest BM Relocation Services ;

4) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia realizacji usługi;

5) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

6) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.; 


Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, Używane są głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Mogą być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Są to dane tymczasowe – wygasają automatycznie po pewnym czasie i w każdej chwili mogą być usunięte lub zablokowane przez użytkownika. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Serwisu – BM Relocation Services z siedzibą ul. Wiktorska 78 lok. 4, 02-582 Warszawa.